Warm en koud buffet totaal verzorgd

Overheerlijke service, de Party Catering

Catering Service Winters heeft voor iedere gelegenheid de juiste culinaire invulling. daarvan mag u een heleboel van ons verwachten, en bovenal veel creativiteit en kwaliteit. Dat geldt voor de belegde broodjes bij de lunch, de borrelhapjes, maar ook voor warme en koude buffetten.

Party catering

Er zijn een tal van mogelijkheden om uw gasten tijdens het feest culinair te verwennen: barbecue, borrelhapjes, high tea, warme en koude buffetten. We kunnen hier alle mogelijkheden gaan opsommen, maar dat wordt een hele lange lijst. Liever bespreken wij samen met u uw wensen en vertalen deze in een op maat gemaakt culinair hoogstandje.

Catering is ons vak, voor grote en kleine partijen. U kunt de organisatie met een gerust hart uit handen geven. Daarbij bepaalt u zelf, hoeveel u werk wilt uitbesteden. U kunt ons uiteraard inschakelen voor culinaire invulling, maar wij kunnen ook de gehele organisatie op ons nemen. Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor tenten op ieder door u gewenste locatie, maar ook voor meubilair, aankleding en muziek.